Description
Urządzenie do smażenia pączków, faworków, nuggetsów i innych potraw w głębokim tłuszczu nadaje się do wszechstronnego użytku w branży gastronomicznejsprawdzi się zarówno w małej gastronomii, jak i restauracjach, cukierniach czy smażalniach. Wysoka jakość wykonania zapewnia długoletnie użytkowanie smażalnika.Jest niezwykle wygodne i proste w obsłudze, a mimo niewielkiego rozmiaru znacznie skraca czas przygotowywania produktów. Pojemny zbiornik na olej (12 l) zapewnia szybkie usmażenie znacznej liczby pączków.Cechy produktuestetycznie wykonane urządzenie ze stali nierdzewnej; nie wchodzi w reakcje z żywnością, jest odporne na korozje i mechaniczne uszkodzenia,pojemna komora smażenia o wymiarach 400×400x(H)160 mm i pojemności 12 l z zaznaczeniem minimalnego i maksymalnego poziomu oleju,komora spawana, z odpływem oleju w dnie,demontowany element sterujący z grzałka, posiadający dodatkowe zabezpieczenie, które w momencie zdjęcia wyłącza całe urządzenie,łatwe do utrzymania w czystości,regulacja temperatury od +50°C do +190°C,zabezpieczenie przed przegrzaniem z funkcja resetowania,lampka kontrolna informująca o pracy urządzeniaW kompleciedwa płaskie, stalowe ruszty do smażenia potraw wraz z dopinanym uchwytem z nienagrzewającą się rękojeścią (wym.: 354×383x(H)102 mm)stalowa osłona grzałki służąca jednocześnie jako podstawa do rusztu na smażone potrawy (wymiary: 390×365x(H)40 mm)dwufunkcyjna pokrywa komory smażenia służąca także jako półka ociekowa na ruszt z usmażona potrawa (wym.: 423×446x(H)40 mm)
maszynki wilkinson, lacoste perfumy męskie białe, rozświetlacz lovely gold, paese kosmetyki, punkt inpost, bidon termos dla dziecka, prawdziwa gąbka, masażer do twarzy opinie, miss sporty tusz do rzęs, travel one, sklepy opinie, sposoby na gładką cerę
yyyyy